KAYIT YENİLEME YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2022 – 2023 Akademik Yılı için Mali Kayıt Yenileme yapacak öğrencilerimizin dikkatine!

Mali Kayıt Yenileme işlemlerini Denizbank OTS (Otomatik Tahsilat Sistemi) ile yapacak öğrencilerimiz, aşağıdaki link üzerinden kredi kullanacak kişinin bilgilerini girerek Kayıt Yenileme ücretleri için Denizbank kredi onayı olup olmadığını sorgulayabilirler.

Başvurularına olumlu cevap alan öğrencilerimiz, üniversite mail adreslerinden (öğrenci mail adresi) maliisler@nisantasi.edu.tr adresine, OTS Başvurusunun olumlu sonuçlandığını, başvurmuş olduğu OTS tutarı ve kredi başvurusu yapılan kişinin Adı Soyadı, TC Kimlik Gsm numarasını yazacakları bir mail göndermeleri yeterli olacaktır. Sonrasında Denizbank Zeytinburnu Şube yetkilileri kendileri ile iletişime geçerek gerekli yönlendirmeleri yapacaklardır.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Örnek Mail

Sayın Yetkili,

Kayıt Yenileme için yaptığım OTS başvurum onaylanmıştır.

Gereğini arz ederim.

Öğrenci Adı Soyadı

Kredi Başvurusu Yapan Kişinin

Adı Soyadı                        :

Tc Kimlik No                     :

Ots Başvuru Tutarı           :

Gsm                                   :

BAŞVURU LİNKİ: https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/okul-odeme-formu-iframe.aspx?query=450e5187-2571-48ae-bfab-3dde5f0b545a

Apply Nişantaşı